Wat is Google Adwords?

Google Adwords is een conversiegericht advertentieprogramma ontwikkeld door Google die het doel heeft het bereiken van (potentiële) bezoekers die online opzoek zijn naar producten of diensten. Display advertisting, remarketing en Google shopping zijn verschillende vormen van Adwords. SEA is ook een vorm van Google Adwords, een betaalde manier om zo hoog mogelijk als advertentie in een zoekresultaat terecht te komen.
Op het internet staan oneindig veel webpagina’s, en er wordt iedere dag op veel verschillende trefwoorden over het hele internet, naar producten, diensten en informatie gezocht. Google Adwords zorgt ervoor dat precies uw website gevonden wordt. De meeste mensen blijven ook alleen maar op de eerste pagina en klikken dan een aantal websites aan. Het is dan ook een must om bovenaan te staan want u wilt de aandacht van de bezoeker trekken en dat kan alleen als u gezien wordt en dus op de eerste pagina staat.

Adwords uitbesteden plaatje

Waarom adwords uitbesteden bij Blauwe Monsters?

Blauwe monsters beschikt over veel kennis over Adwords. Dit is aan te tonen omdat wij partner zijn met Google. Er moet over een aantal algemene en geavanceerde functies van Adwords worden beheerst. Dit wilt zeggen dat het adverteren op de zoekmachinepagina zo efficiënt mogelijk gedaan wordt. Wij gaan vooral vlug, maar ook zorgvuldig te werk. Blauwe monsters stelt de klant centraal en bevredigt de wensen en behoeften naar keuze. Uw adwords uitbesteden kan bij Blauwe monsters met garantie op conversie verbetering.

SEA klinkt simpel in de oren, maar het is kost veel tijd en moeite. Die tijd en moeite kunt u zich beter besparen door het aan een bedrijf met ervaren krachten over te laten. Bovendien bespaart het u ook nog geld. Want als er niet goed genoeg onderzoek wordt gedaan dan worden al snel niet de juiste beslissingen genomen waardoor u dit ook aardig wat geld kan kosten en het niet efficiënt wordt gebruikt. Daarnaast heeft Blauwe monsters veel data in huis waardoor het makkelijker is om Adwords middelen in te zetten. Wij willen ervoor zorgen dat u boven de concurrent komt te staan. Dit kan door de juiste trefwoorden te combineren en in het systeem in te voeren en daar gaan wij voor u voor zorgen.

Als kers op de taart weten wij hoe kwaliteit van uw advertenties, zoekwoorden en bestemmingspagina’s hoog kan worden, ook wel de kwaliteitsscore genoemd. De relevantie van bestemming pagina’s en landingspagina’s zijn hier essentieel. Het enige wat wij dan van u nodig hebben is wat informatie over de doelgroep en over het bedrijf in zijn geheel.